הבית של פזית וליאור (2019)

!אני קוראת לו...השיפוץ הכי ארוך שלי

.פזית וליאור היקרים פנו אליי בפברואר 2018 לפגישת ייעוץ בה התלוויתי אליהם לראות בית ישן בישוב אותו חשבו לקנות

.הבית היה מוזנח וחשוך למדיי... אבל הפוטנציאל היה אדיר

.עברו להם כמה חודשים עד שעסקת הנדל"ן הושלמה ויצאנו לדרך

,כמעט 5 חודשים של תכנון מפורט עם חשיבה לטווח הקצר והארוך, בלי סוף דיוקים, דגם תלת מימדי מורכב, ימי בחירות של חומרים, פגישות עם ספקים ואנשי מקצוע

:סט תכניות עבודה וכתב כמויות לבית שבנוי ב-4 מפלסים וכולל

.מפלס כניסה ובו: סלון, מטבח, פינת אוכל, שירותי אורחים וחלקי שירות נוספים

.מפלס מרתף ובו: 3 חדרי ילדים ומקלחת הכוללת את אזור מכונות הכביסה

.מפלס ביניים ובו: יחידת הורים מרווחת ועוד חדר ילדים

.ומפלס עליון ובו: חדר עבודה קטן, חדר משפחה מרווח, חדר רחצה נוסף ו-2 מרפסות

.בקיצור... הרבה עבודת תכנון

.בדצמבר 2018 לאחר שנבחרו קבלני הביצוע השונים יצאנו לדרך

.לא הייתה פינה בבית שלא נגענו בה

!!!הכל שופץ

.אין ספק שזה היה מאתגר, מרגש, ולעיתים מתיש, מפתיע ומעכב את הלו"ז

.ובלי להוסיף מ"ר אחד הבית פשוט התרחב לו

.התמלא אור, צבע, חמימות והרבה נגרות

.ביולי 2019 פזית ליאור ו-4 ילדיהם נכנסו לגור בביתם החדש